Geronomi

Nyt haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen geronomia vastaamaan Kotka-Kodissa järjestettävästä päiväkeskustoiminnasta. Päiväkeskus on avoinna kolme kertaa viikossa, muina päivinä toteutat geronomin tehtävää yksiköissämme. Työaikasi on päiväpainotteista. Työssäsi meillä pääset toteuttamaan luovuuttasi ja taitojasi rikastuttamalla ikäihmisten arkea.

KOSKENRINNE on kotkalainen asumispalveluja ikäihmisille tuottava toimija. Meidät tunnetaan luotettavana palveluntuottajana ja työnantajana jo vuodesta 1955, teemme tiivistä yhteistyötä hyvinvointialueemme kanssa. Meillä on neljä eri toimipistettä, joista löytyy niin ympärivuorokautista palveluasumista kuin yhteisöllistäkin asumista.

Työnantajana panostamme erityisesti työntekijöiden työhyvinvointiin mm. työntekijöiden aidolla mahdollisuudella vaikuttaa työhönsä, aktiivisella Tyhy-toiminnalla ja e-passilla.

Työsuhde alkaa 18.12.2023 tai sovitusti. Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja geronomin tehtävästä. Aloitamme haastattelut välittömästi, joten laitathan hakemuksen mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa rekrytointi vastaavamme
Maarit Hanski p. 044 7233112 tai maarit.hanski@koskenrinne.fi ja
palveluesimies Helena Roslakka p. 044 0282 640 tai helena.roslakka@koskenrinne.fi

Hakemukset ja CV pyydetään lähettämään: maarit.hanski@koskenrinne.fi tai helena.roslakka@koskenrinne.fi

Scroll to Top