Sapokan Helmi –senioritalot

Upeat Sapokan pienvenesatama ja vesipuisto aivan vieressäsi, miltä kuulostaisi? Satamaan palaavia purjeveneitä, laineiden liplatusta sekä vuodenaikojen vaihtelun mahtavaa näytöstä luonnon näyttäytyessä aina erilaisena. Ydinkeskustan palvelut löydät vain kivenheiton päästä. Sapokan Helmi -senioritalojen viihtyisä piha-alue ja grillikatos tarjoavat puitteet vapaa-ajan viettoon myös omassa pihapiirissä.

Asunnoissa on tupakeittiö, makuuhuone, tilava kylpyhuone sekä lasitettu parveke. Kaikissa asunnoissa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä sekä ovipuhelin. Pesutuvan ja yleisten saunavuorojen käyttö on maksutonta. 

Senioritalot sijaitsevat lähellä Kotka-Kotia, jonka aktiviteetteja ja ruokapalveluita asukkaat ovat tervetulleita käyttämään. Senioritaloissa ei ole henkilökuntaa.  

Rakennuksia on 2 kpl ja ne ovat valmistuneet vuonna 2005. Talot ovat 3-kerroksisia ja niissä on yhteensä 42 asuntoa, joiden pinta-ala vaihtelee 23-60 neliön välillä. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. 

Sapokan Helmi -senioritalojen asukasvalinnassa noudatetaan Arava- ja korkotukivuokratalojen asukasvalintakriteerejä (www.ara.fi), joiden noudattamista valvoo Kotkan kaupunki. 

Vuokra-asuntoihin haetaan  jatkuvassa haussa, eli asukasvalintoja tehdään heti asunnon irtisanomisen tapahduttua. Hakemus on voimassa 6 kk jättöpäivästä. 

Liikenneyhteydet

P011 Kauppatori – Katariina

P014 Koskenrinne – Prisma – Kotkan tori

sapokan_helmi
Kiinteistöt

Rakennuksia on 2 kpl ja ne valmistuivat syyskuussa 2005.

Talot ovat 3-kerroksisia ja niissä on yhteensä 42 asuntoa, joiden pinta-ala vaihtelee 43-60 neliön välillä. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Pohjapiirros

Hakeutuminen asukkaaksi Sapokan Helmeen

Sapokan Helmen senioritalojen asukasvalinnoissa noudatetaan Arava- ja korkotukivuokratalojen asukasvalintakriteereitä (www.ara.fi), joiden noudattamista valvoo Kotkan kaupunki.

Vuokra-asuntoihin on jatkuva hakumenettely eli asukasvalintoja tehdään heti irtisanomisen tapahduttua. Hakemus on voimassa 6 kk jättöpäivästä.
Word-muotoinen hakemus
PDF-muotoinen hakemus

Scroll to Top