Vanhustenhuollon palveluja jo vuodesta 1955

Kotkan Vanhainkodin kannatusyhdistys perustettiin vuonna 1945 ja vuodesta 1955 on Koskenrinne toiminut kotkalaisen vanhustenhuollon yksityisenä palvelutuottajana. Kotkassa on viisi eri toimipistettä, Koskenrinteen Koti Närhintiellä, Kotka-Koti Itäkadulla, Karhula-Koti Sudenkadulla ja Maria-Koti Tommonpolulla. Lisäksi yhdistys omistaa Sapokassa senioritalokiinteistön. Vuodesta 2005 alkaen nimenä on ollut Palvelutaloyhdistys KOSKENRINNE ry.

Asukkaita kodeissa on reilut 300 ja erilaisten palvelujen piirissä on n. 600 kotkalaista vanhusta. Koskenrinne tuottaa tehostettua ja tavallista palveluasumista sekä päiväkeskustoimintaa. Näiden lisäksi yhdistys on aktiivisesti mukana valtakunnallisissa ja alueellisissa vanhustyön kehittämishankkeissa ja vapaaehtoistoiminnassa.

Yleishyödyllistä ja yhteisöllistä toimintaa Koskenrinteen kodeissa

Hallitus koostuu vuonna 2021 seuraavista henkilöistä:

Anne Heikkilä, puheenjohtaja

Nina Brask
Aila Eerola
Jarno Hagren
Raimo Kurki
Antti Paloneva
Riku Pirinen, varapuheenjohtaja

Varajäsenet:
Raimo Hynninen
Rauno Nyström

Hallituksen kokouksiin osallistuu sihteerinä toiminnanjohtaja Sirpa Kotola.