Vanhustenhuollon palveluja jo vuodesta 1955

Kotkan Vanhainkodin kannatusyhdistys perustettiin vuonna 1945 ja vuodesta 1955 on Koskenrinne toiminut kotkalaisen vanhustenhuollon yksityisenä palvelutuottajana. Kotkassa on neljä eri toimipistettä, Koskenrinteen Koti Närhintiellä, Kotka-Koti Itäkadulla ja Karhula-Koti Sudenkadulla sekä Kulman päiväkeskus Karhunkadulla. Lisäksi yhdistys omistaa Sapokassa senioritalokiinteistön. Vuodesta 2005 alkaen nimenä on ollut Palvelutaloyhdistys KOSKENRINNE ry.

Asukkaita kodeissa on reilut 200 ja erilaisten palvelujen piirissä on n. 600 kotkalaista vanhusta. Koskenrinne tuottaa asiakkailleen ympärivuorokautista hoivaa, kotihoitoa ja päiväkeskustoimintaa. Näiden lisäksi yhdistys on aktiivisesti mukana valtakunnallisissa ja alueellisissa vanhustyön kehittämishankkeissa ja vapaaehtoistoiminnassa.

Hallitus koostuu vuonna 2018 seuraavista henkilöistä:

Anne Heikkilä, puheenjohtaja

Raimo Kurki