Jasenhakemus

Palvelutaloyhdistys KOSKENRINNE ry on vuonna 1945 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on lisätä vanhusten hyvinvointia. Tänä päivänä Koskenrinteen Kodit tarjoavat asunnon ja hoivapalveluita parille sadalle kotkalaiselle ikäihmiselle. Lisäksi työllistämme toistasataa hoiva-alan ammattilaista.

Haluamme jäsenistöömme lisää asiasta kiinnostuneita ihmisiä. Voit vaikuttaa kanssamme monella tavalla. Jäsenenä saat vuosittain tietoa yhdistyksen toiminnasta. Olet myös oikeutettu osallistumaan yhdistyksen vuosikokouksiin ja näin pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan.

Jäsenhakemus

Palvelutaloyhdistys KOSKENRINNE ry:n jäseneksi voi yhdistyksen sääntöjen mukaisesti liittyä yksityiset henkilöt ja rekisteröidyt yhdistykset ja säätiöt sekä muut oikeuskelpoiset yhteisöt joko varsinaisiksi jäseniksi tai kannattajajäseniksi .  Yhdistyksen hallitus hyväksyy kokouksessaan uudet jäsenet. V. 2017 liittymismaksu on 50,00 eur.

Pyydän, että Palvelutaloyhdistys KOSKENRINNE ry:n hallitus käsittelee alla olevan jäsenhakemuksen ja hyväksyy hakijan jäseneksi.