Haemme palveluesimiestä hyvään ja kehitysmyönteisen työyhteisöön.

Haemme palveluesimiestä hyvään ja kehitysmyönteisen työyhteisöön.

Palveluesimies, Palvelutaloyhdistys KOSKENRINNE ry, Kotka

Palvelutaloyhdistys KOSKENRINNE ry on kotkalainen asumispalveluja ikäihmisille tuottava toimija, meidät tunnetaan luotettavana palveluntuottajana ja työnantajana jo vuosikymmenten ajan. Koskenrinteellä on 4 toimipistettä Kotkan alueella.

Haemme palveluesimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ tapahtuu pääosin toimisto-olosuhteissa ja edellyttää liikkumista eri toimipisteiden välillä.

Palveluesimiehellä tulee olla tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto, riittävä johtamistaito ja vähintään kolmen (3) vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.

Palveluesimies on avainasemassa Koskenrinteen palvelutoiminnan toteuttamisessa. Palveluesimieheltä edellytetään tavoitteellista ja aktiivista työotetta, jämäkkyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työ edellyttää tasa-arvoista ja oikeudenmukaista johtamistaitoa, hyvää ja selkeää tiedottamiskykyä, päätöksentekokykyä, itseohjautuvuutta sekä priorisointikykyä.

Tarjoamme hyvän ja kehitysmyönteisen työyhteisön, jossa pääset vaikuttamaan asioihin sekä oman työyhteisösi kanssa että johtoryhmän jäsenenä. Apunasi on johtoryhmän jäsenten lisäksi toimistohenkilökuntaa sekä sijais- ja asuntokoordinaattori.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Sosiaali- ja terveydenhuollon koulutetuilta edellytetään rekisteröitymistä Valviran ylläpitämään rekisteriin.

Oletko kiinnostunut työpaikasta, lisätietoja tehtävästä:

vt. toiminnanjohtaja, palveluesimies Ulla Mattila, puh 044 7233 120
hoitotyön vastaava, vt. palveluesimies Mari Tammelin, puh. 044 7233 050

Haku päättyy 15.11.2021 klo 16:00

Jätä hakemus: ulla.mattila@koskenrinne.fi

Linkki TE-palveluiden hakemukseen: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11019650?lang=fi