Sapokan Helmi

Sapokan Helmi

Sapokan Helmi –senioritalot  sijaitsevat aivan Sapokan pienvenesataman ja vesipuiston tuntumassa, lähellä kaupungin ydinkeskustan palveluita. Senioritalot valmistuivat vuonna 2005 täydentämään Palvelutaloyhdistys Koskenrinne ry:n vuokra- ja palveluasunto- tarjontaa. Sapokan Helmi tarjoaa erinomaiset puitteet hyvän arjen toteutumiselle.

Asunnoissa on tupakeittiö, makuuhuone, tilava kylpyhuone ja lasitettu parveke. Kaikissa asunnoissa on automaattinen sammutus- ja palonilmaisinjärjestelmä ja ovipuhelimet. Pesutuvan ja yleisten saunavuorojen käyttö on maksutonta. Viihtyisä piha-alue ja grillikatos tarjoavat puitteet vapaa-ajan viettoon omassa pihapiirissä.

Sapokan Helmen senioritalot sijaitsevat Kotka-Kodin läheisyydessä, jonka aktiviteetteja ja ruokapalveluita asukkaat ovat tervetulleita käyttämään. Senioritalossa ei ole henkilökuntaa.

Liikenneyhteydet

P011 Kauppatori – Katariina

P014 Koskenrinne – Prisma – Kotkan tori

 


sapokan_helmi
Kiinteistöt

Rakennuksia on 2 kpl ja ne valmistuivat syyskuussa 2005.

Talot ovat 3-kerroksisia ja niissä on yhteensä 42 asuntoa, joiden pinta-ala vaihtelee 43-60 neliön välillä. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Pohjapiirros

Hakeutuminen asukkaaksi Sapokan Helmeen

Sapokan Helmen senioritalojen asukasvalinnoissa noudatetaan Arava- ja korkotukivuokratalojen asukasvalintakriteereitä (www.ara.fi), joiden noudattamista valvoo Kotkan kaupunki.

Vuokra-asuntoihin on jatkuva hakumenettely eli asukasvalintoja tehdään heti irtisanomisen tapahduttua. Hakemus on voimassa 6 kk jättöpäivästä.
Word-muotoinen hakemus
PDF-muotoinen hakemus