Kotka-Koti

kotkakoti

Kotka-Koti

Upean Isopuiston välitön läheisyys tuo luonnon melkein kotiovelle ja puistoistaan kuuluisan kaupungin virkistysaluetarjontaa pääsee ihailemaan muuallakin keskustassa. Matka ei ole myöskään pitkä, jos haluaa lähteä katsomaan merikaupungin kauneutta Sapokan vesipuistoon. Vain 300 metrin päässä voit nauttia posso-kahveista Kotkan kauppatorilla. 

Kotka-Kodin viihtyisällä sisäpihalla on mahdollisuus nauttia ulkoilusta sään salliessa, ja talon sydämenä toimivissa alakerran oleskelutiloissa voivat asukkaat viihtyä ja kokoontua yhteen aikaa viettämään. Koulutettu henkilökuntamme huolehtii asukkaista ympäri vuorokauden.

Asukkaiden on mahdollisuus käyttää parturi-kampaajan ja jalkahoitajan palveluita. Kotka-kodissa on runsaasti erilaista kerho- ja virkistystoimintaa.

Asukkailla on käytössään turvapuhelinjärjestelmä, ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti. Asunnoissa sekä yleisissä tiloissa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä. 

Kotka-Kodin palvelut
Kotihoito
(hoito- ja hoivapalvelut)
AteriapalvelutKerhotilojen vuokraus

Kotka-Kodissa on 53 palveluasuntoa. Asukkailla on mahdollisuus ostaa palveluita suoraan Kotka-Kodista.

Palveluasumisen tutut hoitajat auttavat ja tukevat asukkaiden selviytymistä päivittäisissä toimissa, ja asukkaiden hyvinvointia tuetaan kaikilla elämän osa-alueilla. Henkilökuntamme on ammattitaitoista, minkä lisäksi saumaton yhteistyö omaisten ja muiden toimijoiden kanssa tukee hyvää hoitoa ja asukkaiden hyvinvointia.

Puoleemme voi kääntyä esimerkiksi, kun tarvitaan apua:

– perushoitoon

– hygienian hoitoon (sauna- tai suihkuapu)

– lääkehuoltoon

– ulkoiluun (tai on tarvetta saada joku seuraksi yksinäisiin päiviin)

– kodinhoitoon (ruuan valmistus ja lämmittäminen, siivous, vaatehuolto).

Paljon hoitoa ja hoivaa tarvitsevilla asukkailla on mahdollisuus hakea Kymsotelta palveluseteleitä hoidon ostamiseen. Palvelusetelien suuruus arvioidaan hoidon tarpeen mukaan Kymsoten asiakasohjaajan toimesta.

Asukkaiden yhteisöllisyyttä ja virikkeellisyyttä tuetaan talon omien virikevastaavien ja vapaaehtoisten avulla. Myös ulkopuoliset vierailijat tuovat iloa ja piristystä asukkaille sekä henkilökunnalle.

Päivittäisen ateriapalvelun tuottaa yhteistoimintasopimuksella
Compass Group. Kaikissa Koskenrinteen Kodeissa on oma valmistuskeittiö ja ruoka tehdään paikan päällä.

Viihtyisä ja rauhallinen ruokasalimme on avoinna klo 8.15-17.30.

Aamiainen klo 8.15-9.30
Lounas klo 11.30-13.00
Iltapala klo 16.30-17.30

Asukkailla on mahdollisuus saada ateriat kotiin toimitettuina.

Ruokalista

Vuokraamme kerhohuoneistojamme erilaisia tapahtumia varten, kuten perhejuhlia, kokouksia, muistotilaisuuksia yms. varten.

Itäkatu 8, 48100 Kotka
puh. 044 723 3096

alle 4 tuntia: 50 €
yli 4 tuntia: 70 €
yli 8 tuntia: 100 €


Kiinteistöt

Kotka-Koti on valmistunut vuonna 1993.

Palvelutalossa on 53 asuinhuoneistoa, jotka ovat pinta-alaltaan 37 – 42 m2. Kaikissa asunnoissa on tupakeittiö, makuuhuone ja tilava kylpyhuone, sekä lasitettu parveke tai ranskalainen parveke.

Asunnoissa on turvapuhelinjärjestelmä, automaattinen paloilmaisinjärjestelmä ja sammutusjärjestelmä.
Pohjapiirros