Välähdyksiä Karhulasta-näyttely

Koskenrinteen kotien vapaaehtoistoimijat ovat pääasiassa kesälomilla, mutta monenlaisia mukavia tapahtumia kodeissamme on kesän aikana. Kannattaa katsoa välillä ilmoitustauluille, jotta tapahtumat eivät jää huomaamatta. Merikeskus Vellamosta olemme saaneet lainaksi Välähdyksiä Karhulasta-näyttelyn, joka esittelee jo kadonnutta Karhulaa. Näyttely on esillä Koskenrinteen Kodissa 5.-11.6. ja Karhula-Kodissa 12.-18.6. Tervetuloa tutustumaan!

Kevään juhla…Vappu!

Kevään juhla…Vappu!

Kevät on saapunut, vaikka sää ei ihan keväiseltä näytäkään. Aurinko toki välillä pilkistää ja ilahduttaa mieltä. Kevään juhlaa VAPPUA kuitenkin taas vietämme 1. toukokuuta, joten toivotamme kaikille OIKEIN ILOISTA VAPPUA….kyllä ne ilmatkin jossain vaiheessa lämpenevät!

Tammikuun tunnelmia

Tammikuun tunnelmia

Joulun aika päättyy tänän Nuutinpäivään. Kuuset on korjattu pois ja arki taas alkanut. Vuosi on vaihtunut vaihtelevassa säässä, välillä kovaa pakkasta, vesisadetta ja nyt tuiskuttaa lunta. Tänä vuonna juhlistamme kodeissamme monenlaisilla tapahtumilla Suomi100 juhlavuotta, joten kannattaa seurata kotiemme ilmoitustauluilta mitä milloinkin tapahtuu. Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Syyskokous

Palvelutaloyhdistys KOSKENRINNE ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 21.11.2016 klo 18 lähtien Koskenrinteellä, Närhintie 2A Ruokasali 2. krs

Lahjoituksia ja muuta mukavaa

Syksy on edennyt jo lokakuun lopulle ja pian ollaan marraskuussa, pyhäinpäiva ja isänpäivä lähestyvät kovaa vauhtia. Lokakuussa vietettiin Koskenrintee Kotka-Kodissa syysriehaa markkinoiden ja ”latotanssien” merkeissä. Mukavaa oli ja jalalla pistettiin koreaksi päivän aikana kahteen kertaa. Kevätrieha on jo suunnitteilla!
Read more