Etusivu

Meille asumaan

Kaikki toimipisteemme sijaitsevat luonnon lähellä ja keskellä rauhallisia asuinalueita. Koskenrinteen Kodeissa asut mukavasti turvallisessa ympäristössä.

Meille töihin

Koskenrinteen Kodeissa työskentelee moniammatillinen ja osaava henkilökunta. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin, minkä vuoksi meillä on hyvä olla töissä.

KORONAVIRUSTIEDOTE 9.7.2020

Valmiuslaki on kumottu, mutta koronavirusepidemia ei kuitenkaan vielä ole ohi.

Covid19 on yleisvaarallinen, tarttuva tauti, minkä vuoksi ikääntyneiden palvelutaloissa on edelleen rajoitukset voimassa.

Noudatamme jatkossakin kaikissa Koskenrinteen kodeissa Suomen hallituksen, viranomaisten ja Kymsoten ohjeistuksia.

ULKOILU

  • Ulkoilu on mahdollista, mutta turvavälejä tulee ehdottomasti noudattaa. Turvaväli on 2 metriä.
  • Jos omaisesi liikkuu pyörätuolilla avustettuna, edellytämme avustajalta maskin käyttöä. Hoitajiltamme saa kangasmaskin käyttöön tätä varten. Käytön jälkeen se palautetaan niille varatulle paikalle. Kertakäyttöiset maskit tulee hankkia itse.
  • Omaiset eivät ulkoiluidenkaan yhteydessä saa tulla yksiköihin sisälle, vaan tapaamiset tulee sopia ulko-ovelle.

TAPAAMISET

  • Tullessasi tapaaman omaistasi koteihimme tai ulkoilemaan heidän kanssaan, edellytämme teiltä maskin käyttöä, ota siis oma maski mukaan. Tarvittaessa saatte meiltä kankaisen maskin vierailun ajaksi. Henkilökunnaltamme saatte tarvittaessa lisätietoja.
  • Vierailurajoitusten voimassa ollessa, ovat tapaamiset lähtökohtaisesti ulkotiloissa.
  • Jos tapaaminen ulkona ei ole mahdollista toteuttaa, on taloissamme järjestetty paikka, jossa keskustelu onnistuu asukkaan ollessa sisätiloissa. Näistä tulee sopia etukäteen hoitajien kanssa.

Vierailijoilta toivomme erityistä huolellisuutta oman toimintansa osalta. Vierailut toteutetaan vain ehdottoman terveinä ja oireettomina. Jos epäilet altistuneesi, ethän tule vierailulle!

Muistattehan, että yhteydenpito on mahdollista myös esimerkiksi videopuheluilla ym. Jos kaipaatte tällaisiin asioihin apua, olkaa yhteydessä hoitajiimme ja katsotaan, miten asia saataisiin järjestettyä.

SOVITTEHAN TAPAAMISISTA AINA ETUKÄTEEN HOITAJIEN KANSSA

Avustaessanne omaistanne/läheistänne kauppa-, apteekki- tai lääkäriasioissa, olkaa yhteydessä henkilökuntaamme, jotta tavaranvaihto hoituu sujuvasti ulko-ovella.

Järjestämme kesän aikana tapahtumia ja kohtaamisia ulkotiloissa. Näistä tiedotamme mm. kotiemme ilmoitustauluilla.

Seuraamme tilannetta ja tarvittaessa annamme uusia toimintaohjeita.

Myös päiväkeskukset on suljettu toistaiseksi. Olemme yhteydessä asiakkaisiin säännöllisesti.

Maria-koti osaksi Koskenrinteen Koteja

Palvelutaloyhdistys KOSKENRINNE ry ja Maria-kodin kannatusyhdistys ry ovat tehneet liiketoimintakaupan, jossa Lankilassa sijaitsevan Maria-kodin palveluliiketoiminta siirtyy Koskenrinteelle. Käytännössä Maria-kodista tulee yksi Koskenrinteen kodeista. Lue lisää

KOSKENRINNE ON MERKILLINEN YRITYS

Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki kertoo, että yritys tai yhdistys on perustettu yhteiskunnallista tarkoitusta varten. Merkin saaneet toimijat harjoittavat kestävää pitkän tähtäimen liiketoimintaa ja käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen haasteen ratkaisemiseen. Palvelutaloyhdistys KOSKENRINNE ry:lle merkki myönnettiin helmikuussa 2015.

Yhteiskunnallinen yritys -merkin myöntämis- ja käyttöperusteet on määritelty tarkoin ja merkki myönnetään kolmeksi vuodeksi kerrallaan.

Ensisijaisina myöntämiskriteereinä on, että yrityksen ensisijainen tarkoitus ja tavoite on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen ja että liiketoimintaa harjoitetaan vastuullisesti. Voitonjako pitää olla rajoitettua eli lähtökohtaisesti kohdistua yhteiskunnallisen hyvän tuottamiseen ja/tai oman toiminnan kehittämiseen.

Liiketoiminnan pitää olla avointa ja läpinäkyvää. Merkin saajan pitää myös todentaa työntekijöiden osallisuus päätöksenteossa ja vaikuttaa aktiivisesti heikossa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden työllistämiseen. Vaikutuksia pitää kyetä mittaamaan.

Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan näin toimivat yritykset luotettavasti, sillä nämä yritykset tekevät hyvää ja jakavat hyvää. Yhteiskunnallinen yritys -merkin avulla voidaan kertoa siitä, että yrityksessä tehdään arvokasta ja merkityksellistä työtä, kuten meillä Koskenrinteellä – siksi me olemme merkillinen yritys.