Etusivu

Meille asumaan

Kaikki toimipisteemme sijaitsevat luonnon lähellä ja keskellä rauhallisia asuinalueita. Koskenrinteen Kodeissa asut mukavasti turvallisessa ympäristössä.

Meille töihin

Koskenrinteen Kodeissa työskentelee moniammatillinen ja osaava henkilökunta. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin, minkä vuoksi meillä on hyvä olla töissä.

 

100 päivää puutarhassa

Palvelutaloyhdistys Koskenrinne ry tuo Suomen juhlavuoden aikana Suomen kauniin kesän, alueiden kulttuurin ja historiallisen perinnön lähelle kotkalaisia ikäihmisiä ja palvelutalojen asukkaita.

Koskenrinteen kodeissa tutustututaan kesän 2017 aikana lähistöllä oleviin puistoihin ja kulttuurikohteisiin sekä alueiden tarinoihin, niin kuvamateriaalin kuin asukkaiden muisteluiden kautta. Lisäksi puutarhat otetaan tehostetusti käyttöön ja nautitaan Suomen suvesta. Puutarhoja kuvataan eri vuodenaikoina ja syntyneistä kuvista kootaan näyttely. Asukkaille tuodaan iloa ja virkistystä ympäri vuoden.

100 päivää puutarhassa -hanke korostaa yhdessä tekemistä ja kauniin suomalaisen luonnon merkitystä. Jokainen päivä puutarhassa on tärkeä!