Etusivu

Meille asumaan

Kaikki toimipisteemme sijaitsevat luonnon lähellä ja keskellä rauhallisia asuinalueita. Koskenrinteen Kodeissa asut mukavasti turvallisessa ympäristössä.

Meille töihin

Koskenrinteen Kodeissa työskentelee moniammatillinen ja osaava henkilökunta. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin, minkä vuoksi meillä on hyvä olla töissä.

KOSKENRINNE ON MERKILLINEN YRITYS

Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki kertoo, että yritys tai yhdistys on perustettu yhteiskunnallista tarkoitusta varten. Merkin saaneet toimijat harjoittavat kestävää pitkän tähtäimen liiketoimintaa ja käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen haasteen ratkaisemiseen. Palvelutaloyhdistys KOSKENRINNE ry:lle merkki myönnettiin helmikuussa 2015.

Yhteiskunnallinen yritys -merkin myöntämis- ja käyttöperusteet on määritelty tarkoin ja merkki myönnetään kolmeksi vuodeksi kerrallaan.

Ensisijaisina myöntämiskriteereinä on, että yrityksen ensisijainen tarkoitus ja tavoite on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen ja että liiketoimintaa harjoitetaan vastuullisesti. Voitonjako pitää olla rajoitettua eli lähtökohtaisesti kohdistua yhteiskunnallisen hyvän tuottamiseen ja/tai oman toiminnan kehittämiseen.

Liiketoiminnan pitää olla avointa ja läpinäkyvää. Merkin saajan pitää myös todentaa työntekijöiden osallisuus päätöksenteossa ja vaikuttaa aktiivisesti heikossa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden työllistämiseen. Vaikutuksia pitää kyetä mittaamaan.

Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan näin toimivat yritykset luotettavasti, sillä nämä yritykset tekevät hyvää ja jakavat hyvää. Yhteiskunnallinen yritys -merkin avulla voidaan kertoa siitä, että yrityksessä tehdään arvokasta ja merkityksellistä työtä, kuten meillä Koskenrinteellä – siksi me olemme merkillinen yritys.

YLEISHYÖDYLLISTÄ JA YHTEISÖLLISTÄ TOIMINTAA

Palvelutaloyhdistys KOSKENRINNE ry on toiminut hyvän vanhuuden ja ikääntymisen, sekä mielekkään elämän puolestapuhujana jo vuodesta 1945.

Olemme osallistuneet aktiivisesti uusien toimintamallien kehittämiseen ja kokeilemiseen yksin ja yhdessä paikallisten ja valtakunnallisten toimijoiden kanssa. Kehittämistyön muotoja ovat olleet monet projektit ja hankkeet, joita on rahoittanut aikaisempina vuosina Ray ja nykyisin STEA.
Lue lisää

VIERAILUOHJE KOSKENRINTEEN KODEISSA

Kymsote on päivittänyt vierailuohjeistusta tavallisen palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen yksiköissä Kymenlaakson alueella. Näitä ohjeita noudatetaan myös kaikissa Koskenrinteen Kodeissa. Ohjeistusten tarkoituksena on huolehtia asukkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuudesta.
Tutustu huolellisesti Kymsoten vierailuohjeistukseen ennen kuin vierailet kodeissamme.

    Pyydämme omaisia/vierailijoita huomioimaan seuraavat seikat:

  • Voit vierailla Kodeissamme vain ehdottoman terveenä.
  • Edellytämme maskin käyttöä KOKO VIERAILUN ajan.
  • Vierailijat (1-2 henkilöä) käyttävät itse hankkimiaan maskeja.
  • Tehostetun palveluasumisen yksiköissä (Tiltala, Iitala, Heikkilä, Rauhala, Turvala) vierailut sovitaan AINA etukäteen hoitajien kanssa.
  • Muistathan huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Tutustu tarkemmin Kymsoten vierailuohjeisiin.